Coachen voor de toekomst

Coach Roermond

Al opgewonden? Lees verder voor een paar punten die het verschil zullen maken tussen kennis en wijsheid.

Voor mij is dat meer een analytische kijk die wat lijkt op alles op een persoonlijke basis bekijkt: een ontdekkingsreis, die moet leiden tot een open, verkennend en creatief, meer co-creatief proces en uiteindelijk tot een heldere nieuwe visie. Maar dat is meer een analytische, financieel/technische kijk op wijsheid en minder van datgene wat jij over coaching zegt – hoewel dat een mooie link is zoals hierboven geschreven!

Toen ik de volgende ochtend eerder wilde opstaan dan gepland, kreeg ik een beetje begeleiding bij een noodsituatie – na lang nadenken vroeg ik ook om hulp om mezelf en mijn gezin uit de sneeuwbank te halen, kort van tevoren. En hoewel ik er voortdurend naast zit, weet ik dat mijn vrouw dat niet is – vooral niet toen we onlangs op vakantie waren – en daarom is het zo belangrijk om een soort extra en meer onmiddellijke hulp te vragen wanneer het letterlijk gebeurt…

fromogeen

Coping

Omgaan met stress is voor ons allemaal zo’n belangrijk aspect van leiderschap en management voor de toekomst! Het is duidelijk dat het in de managementstijl moet zitten, maar dat is mijn punt. Toen ik tips vroeg aan de dame die ik gisteren ontmoette in het opleidingscentrum Confpre conffree, kreeg ik een zeer nuttig 30 dagen pakket met enkele oefeningsroutines die praktisch en gemakkelijk te volgen zijn: Vorige week vroeg ik om hulp bij het opbouwen van mijn bedrijf en ik heb onlangs ontdekt dat de organisatie Theberichart twee cursussen gratis aanbiedt.

Dit is een grote boodschap en wat er het afgelopen jaar is gebeurd, heeft me er nog meer van overtuigd dat coaching werkt en de moeite waard is om in te investeren.

In de eerste plaats ben ik benaderd over mijn bedrijf en ik heb gemerkt dat ik vooral bezig ben met mijn bedrijf met een model dat momenteel erg misplaatst is. Dat is de moeite waard om over te leren! Natuurlijk, als ik wil dat het blijvend is, zal ik wat coaching nodig hebben om de coaching modellen te vinden die bij mij passen, binnen mijn business en business model.

Ten tweede was mijn bedrijf een enorm project dat veel van mijn tijd vergde – vaak te veel – maar het vereiste ook dat ik me op bepaalde manieren gedroeg die nog nooit eerder nodig waren geweest. Coaching zal me helpen ontdekken waar mijn grenzen liggen waar ik mezelf aan mijn eigen normen moet houden en een meer congruent persoon moet worden om het bedrijf en de resultaten die ik wil te bereiken.

Maar, nog steeds is er het verschil tussen kennis en wijsheid dat ik respecteer verschillen en dat heeft ertoe geleid dat ik op zoek ben gegaan naar online coaching van enkele van ‘s werelds toonaangevende coaches om mijn bedrijf en mijn plannen te verbeteren.

Dit is veruit het meest waardevolle stukje zakelijke opleiding dat ik ooit heb geprobeerd en het heeft geresulteerd in een zakelijke groei die mijn stoutste dromen ver overtreft. Ik wens u het allerbeste bij het promoten van uw bedrijf en uw diensten.

Lees meer
Hoog sensitieve personen
Wat is hoogsensitief

This entry was posted in Gezondheid. Bookmark the permalink.