Een carrière coach

Kindercoach Tilburg

Een kindercoach, zoals ik, kan iemand helpen op een andere manier te denken en te handelen. Iemand kan bijvoorbeeld willen dat zijn of haar loopbaan eruitziet als een straatveger. Ik ben er zeker van dat niet iedereen hetzelfde idee heeft, terwijl anderen mij zouden kunnen inhuren om hen te helpen een plan te ontwikkelen dat precies die carrière tot stand zou kunnen brengen. Velen zullen ontdekken dat het uitstelgedrag de oorzaak is dat ze achterop zijn geraakt. Het is dit onvermogen om te handelen dat een belangrijke factor was en niet hun talent.

Een goede mentor geeft je een platform om op een hoger niveau te slagen. Soms kan alleen de persoon die de hindernissen goed kent ermee omgaan; andere keren moet het de leerling zijn die weet wat de beste manier is om verder te gaan. Ik werk met enkele van de BESTE professionals die ik ken. Zij zijn degenen die standvastig zijn in hun loopbaan, de verbluffende zijpraatjes hebben en succesvol zijn in hun PE-carrière.

Er komt meer bij kijken om een succesvol leidinggevende te worden dan alleen netwerken met je peer group en praten over de situaties waar je mee te maken hebt. Ik noem dit warme feedback die je leven drastisch zal veranderen.

Gewoon met iemand praten en zeggen wat je denkt, maakt een verschil. Hoe vaak heb je gezegd. Heb je dat gedaan? Ik probeer je gevoelens niet te kwetsen, maar de realiteit is dat JIJ JOUW leven kunt veranderen. Misschien vraag ik u dit, maar geloof het of niet, maar u kunt uw carrière en uw leven veranderen, als u uzelf de tijd geeft en zelfs maar een klein beetje tijd om te luisteren en te horen wat de kandidaat zegt. Het inhuren van een executive coach en relatieadviseur zal een grote impact hebben in je leven. Denk er even over na, en u zult beseffen hoe uw volgende carrière zal worden beïnvloed door deze kleine aanpassingen.

Loopbaancoaches zijn een noodzaak, zoals we weten. Dit zijn enkele vragen die een loopbaancoach aan een kandidaat kan stellen op een één op één basis:

1) Zou u in staat zijn deze vraag te beantwoorden?

2) Denk je dat je dit kan doen?

3) Waarom of waarom niet?

4) Hoeveel verschil zou een coach in uw leven maken?

Coachen is een unieke combinatie van zowel de oude school van:

“Hij zei, hij zei, hij zei” en de nieuwe school van:

“Ik zeg iets; ik denk iets; ik praat over iets”

Lees meer:

Jongerencoach 

Jeugdcoach

This entry was posted in Gezondheid. Bookmark the permalink.