Gezinsondersteuning

Mens, Mode, Model, Mode Man, Zonnebril, Koel, Grillig

Hier zijn een paar dingen die ik probeer te doen met mijn klanten die misschien kunnen helpen.1. Ik stel voor te vragen wat je zou kunnen doen om dit probleem op te lossen zonder toevlucht te nemen tot enige vorm van Gezinsondersteuning interventie. Vaak ligt de oplossing zo voor de hand dat het op het eerste gezicht belachelijk lijkt. Bijvoorbeeld – u slaapt niet regelmatig of voldoende, u eet slecht, u voelt zich slecht. Plots kom je tot de ontdekking dat je behandelplan voor de tijd dat je slaapproblemen hebt op de lange termijn misschien effectiever is geweest.2. Uit uw antwoord kunt u de acht dingen identificeren die u moet doen om uw probleem op te lossen. Maak dan een plan om deze dingen te doen. Ik onderzoek wat je nodig hebt, onder welke omstandigheden en wat je niet moet doen, dus ik kan specialisten, boeken en cursussen aanbevelen hoe je dit kunt doen.3. Het is belangrijk op te merken dat het nooit 'klaar' is en dat je vrij bent om eerst te kijken wat er aan de hand is. Er is dus voldoende tijd om te beslissen wat u wilt gaan doen en hoe u dat gaat doen. Ik raad je ook aan om te overwegen zelf onderzoek te doen op internet, omdat dit een andere manier van kijken naar informatie geeft.4. Terwijl u kijkt – denk aan de keren dat u niet geniet van uw hobby of uw familierelaties. Het kan voor u nuttig zijn om de redenen en oplossingen te onderzoeken. Kun je dingen bedenken die je weer kunt doen? Het kan voor u nuttig zijn om de redenen en oplossingen te onderzoeken. Kun je dingen bedenken die je weer kunt doen? Het kan voor u nuttig zijn om de redenen en oplossingen te onderzoeken. Kun je dingen bedenken die je weer kunt doen?

Waar we ons vooral op focussen – vooral als een van de redenen geld is – zijn de problemen van obstakels als gevolg van leeftijd, discriminatie, veroudering, zelfrespect of een ander aantal problemen. Het is belangrijk om zoveel mogelijk buiten het gezin te blijven, politiek, uiterlijk en de manier waarop u door uw familieleden in de grotere gemeenschap wordt gezien. De houding van de lokale gemeenschap moet relevant zijn voor uw probleem en voor andere mensen die niet direct met u te maken hebben. Niet alleen zijn uw oprechte behoeften belangrijk, maar er moet ook rekening worden gehouden met uw eigen veiligheid en welzijn. Zelfgemaakte films en achtervolgers Oudere familieleden, meestal de vrouwelijke leden, kunnen de stem van wijsheid en ervaring hebben in hun onwaardigheid. Het is heel goed mogelijk dat ze soortgelijke gevoelens hebben gehad over hun grootouders. Als gevolg hiervan zouden ze kunnen worden gezien als iemand met een gevoel van ' Greenwich Village'-achtige achternaam. Het is dus mogelijk dat ze niet in staat zijn om de dingen uit te voeren die u misschien prettiger lijkt te doen. Hun oplossing kan intenser zijn, puur gebaseerd op hun ervaring zonder rekening te houden met de jouwe. Een belangrijk aspect van het adviesproces is dat de persoon die je adviseert moet weten dat hun advies nodig is. Ik ben er helemaal niet zeker van, maar Recente studies hebben aangetoond dat methodisch advies kan worden gegeven in eenvoudige en begrijpelijke taal en met alle technische informatie vrij duidelijk. Je krijgt dan het extra plezier dat je de antwoorden hebt, rekening houdend met het feit dat je ze misschien in de praktijk moet brengen.5. Als u problemen ondervindt bij het vinden van wat u moet doen, vooral als u bij een specialist bent geweest en de 'Mriless-rapporten' heeft gehad, kunnen deze van weinig nut zijn.

Heb ik iets gemist?

Waar moet u waarschijnlijk op letten in de moeilijkheden?

Gevaar, gebrek aan vertrouwen om geassocieerd te worden met iets dat ertoe doet

Geloof in onwaardig zijn – je zult minder gemotiveerd zijn om je te concentreren en jezelf te verbeteren

Door te verwijderen en te socialiseren, zonder al te veel druk, stress in het normale leven

Je wereld vergroten. Lees alle dingen die je eerder las; er is iets voor iedereen

Ontspannen zelfmoraal. Een gevoel van ontspanning – je geest is bevrijd van het gewicht van het stilstaan ​​bij het leven. Het is ontspannen, want hoe meer je doet, hoe meer je ontspant.

Wees afgeleid. Wees iemand anders en focus op iemand anders. Kijk naar de bladeren in de bomen, je zult verschillende kleuren en vormen aan de boom opmerken

Lachen is een enorme opluchting. Vreugde en sereniteit, geluk komen allemaal op die manier; hebben we daar iets mee te maken?

Vergeving – Je moet jezelf vergeven dat je denkt dat jij het probleem hebt veroorzaakt; jij doet het net zo min als iemand anders. Het is absoluut noodzakelijk dat je werkt aan het wegwerken van de overtuiging dat je boosheid, gekwetstheid en wrok niet waard bent

Vier deze nieuwe vondst. Het wordt een goede dag! Leg het pijnlijke verleden opzij. Leer opzij te zetten waar je boos over bent, los van die oude gewoonte. Onthoud dat het een zegen is.

Schakel uit je bewustzijn, laat die pijn los en ga naar een andere staat. De pijn die je voelt komen en gaan. De samenleving plaatst ze op een andere plaats

Praat uit de pijn, pijn, het is een toestand die verwijst naar wat je bent. Reizen in een andere staat.

This entry was posted in Main. Bookmark the permalink.