Herstelcoach

Herstelcoach

Herstelcoach

De fysieke en emotionele nasleep van een schadelijk persoonlijk letsel of een aandoening waarin u stabiliteit heeft gevonden, vereist erkenning en herstel. Met betrekking tot je lichaam kan er veel woede zijn die het gevolg is van wat een once in a lifetime ervaring kan zijn geweest. Die emoties kunnen goed worden gekanaliseerd als je ze eenmaal hebt ervaren. Ongevallen waarbij mensen zijn omgekomen of fysiek zijn beschadigd, kunnen veel pijn veroorzaken die nooit echt weggaat. De vraag is wat doe je nu? Ga je naar huis? leukemieonderzoek heeft de antwoorden en kan je doorverwijzen naar een specialist die met je aan de slag kan. Het kan zijn dat u vanwege de aard van de blessure op de plaats moet zijn waar de concentratie van het onderzoek hoger is, maar u zult merken dat er dingen zijn die u thuis kunt doen om te helpen.

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat leukemie precies is? U zult merken dat de hogere vormen van de ziekte niet zo vaak voorkomen als sommige. Leukemie is een vorm van kanker die het bloed of het beenmerg aantast, veroorzaakt door de aggregatie van abnormale cellen. Het gezonde bloed is een beetje abnormaal, daarom, wanneer de cellen uit het beenmerg zich vermengen met het normale bloed, treden er bepaalde complicaties op die het verschijnen van zwakke, miltachtige cellen, bekend als leukemie, kunnen veroorzaken. Er zijn twee soorten leukemiekanker, acute leukemie en chronische leukemie. De eerste is geclassificeerd volgens het infectieuze agens dat de ziekte veroorzaakte. Het tweede type is resistenter tegen antibiotica en heeft langere perioden tussen aanvallen nodig.

Helaas is er geen remedie voor leukemie. Een veel voorkomende remedie, Remicade, kan echter worden toegediend om sommige vormen van de ziekte te behandelen. Het kan ook worden gecombineerd met chemotherapie, een bekende behandelingsmethode voor leukemie, die de activiteit van het beenmerg verbetert. therapieën zoals deze zullen helpen bij het verminderen van het risico dat de ziekte terugkomt. Statistieken tonen aan dat er enkele mensen zijn die met succes van de ziekte af zijn gekomen door deze vorm van behandeling te gebruiken.

We kunnen ook praten over het soort behandelingen dat mensen willen ondergaan als ze de diagnose leukemie krijgen. Ze kunnen kiezen tussen een gewone en een meer gespecialiseerde behandeling. De gebruikelijke behandeling staat bekend als het medicijn aspirine-leukemie. Dit specifieke medicijn staat bekend om zijn efficiëntie bij de behandeling van kanker en wordt al 50 jaar gebruikt. Het laat betere resultaten zien bij patiënten met een slechte prognose. Het geeft geen enkele vorm van blijvende schade en heeft een zeer groot aantal patiënten die met deze behandeling van de ziekte af zijn. De specialisten die bekend staan ​​als transferfactorremmers worden ook gebruikt bij de behandeling van leukemie. Ze voorkomen de activiteit van de kankercellen door de functie van het transferfactor-enzym te remmen.

Natuurlijk is er geen manier om de efficiëntie van deze twee soorten behandelingen te vergelijken. Een ding dat moet worden vermeld, is dat het belangrijk is dat deze twee behandelingen worden genomen volgens de goedkeuring en het recept van de arts. De mogelijkheid van een slechte bijwerking kan nooit worden gegarandeerd. Je kunt nooit echt weten wat er met je gaat gebeuren. Het is tenslotte een genetische ziekte en de uitkomst kan variëren van mild tot dood. Afhankelijk van de toestand van de ziekte zal de behandeling er alleen in slagen om de best mogelijke resultaten te behalen.

This entry was posted in Main. Bookmark the permalink.