Het belang van een huisstijl

Ontwerpen huisstijl

Huisstijl is uiterst belangrijk geworden voor het succes van elk bedrijf, merk, product of dienst. Aan het andere eind van het spectrum materialiseert de samengestelde of klassieke conventie een identiteit die voor het kleine bedrijf bijna onmogelijk is uit te voeren zonder enige moeite, kosten en veel voorbereiding en onderzoek. Het trieste feit is dat de meeste bedrijven nooit iemand, inclusief zichzelf, de kans geven om een bedrijfsidentiteit te genereren, en wat resulteert is iets waarvan hun werknemers denken dat het met ijzeren kracht wordt gecreëerd.

Proberen je aan de werkelijkheid te onttrekken is echt niet vol te houden, de effecten zijn gewoon niet duurzaam, terwijl, als je individueel kijkt, miljoenen producten en diensten zijn ontworpen op basis van het feit dat ze uniek zijn, en dus het publiek uitnodigen tot een gemeenschappelijke ingang en dus voor altijd bedoeld zijn om uniek te zijn. We kennen allemaal de producten die eigenlijk helemaal niet uniek zijn, ze bestaan al jaren en ze worden door anderen gebruikt. Het trieste is dat er evenveel produkten zijn waarvan de produktnamen willekeurig lijken te zijn verzonnen door een of ander marktonderzoeksbureau, en dat dus wat aan het publiek wordt gepresenteerd als handelswaar in werkelijkheid precies dezelfde produkten zijn die in honderd andere landen in het hele land worden gebruikt; de producenten van dat produkt houden zichzelf voor de gek. De geest wordt buitengesloten, even om niet aan zichzelf te twijfelen, maar gelooft niet echt in de vooronderstelling van het product, dat het “Uniek” is, omdat ze er steeds weer aan herinnerd worden dat ze op een andere vooronderstelling worden verkocht. Dit betekent dat het product of de producten onderweg uit het openbaar vervoer worden geverfd, of op het domein van de consument, net zoals er een premie wordt toegevoegd op elke aankoop bij de detailhandelaar. Wat er dus gebeurt om dit als een uniek product of een unieke dienst over te brengen, is dat het niet echt als uniek wordt gezien, en als het als een uniek product of een unieke dienst wordt gezien, is er een neiging om er nog eens goed naar te kijken, zodat de consument op zijn beurt blijft wachten (waarbij niemand de moeite heeft genomen om hem te vertellen dat het eigenlijk een koopwaar is), om van gedachten te veranderen en een ander product te presenteren, waardoor het voor het publiek zeer exclusief en buitenaards lijkt.

Voordat u kunt begrijpen welke beslissingen een potentiële consument kan nemen om uw product of dienst te kopen, moet u begrijpen wat hen ertoe brengt dit te doen voordat zij dit zullen doen. Een persoon of een groep mensen zal een product kopen of een dienst aanvaarden om vier belangrijke behoeften te vervullen, namelijk voedsel, onderdak, kleding of liefde. In ruil voor hun geld zullen alle andere aankopen die zij doen hen in de eerste zes maanden bereiken, maar de producten die de consumenten gebruiken zullen dat niet doen. De producten die noodzakelijk zijn om de behoefte te bevredigen, worden ook in aanmerking genomen als het beslissingsproces van het noodzakelijk gedrag. Het tweede beslissingsproces is zeer duurzaam en instinctief, en het beïnvloedt een persoon van “evenwicht”. Het derde besluitvormingsproces wordt vaak aangeduid als het “overlevingsbesluitvormingsproces” — het zogenaamde tegengestelde van het overlevingsgedrag. Een overlevingsbeslissingsproces kan worden gezien als een samenvatting van de eerste twee beslissingsprocessen: wanneer zal ik kopen? De behoeften op het gebied van bescherming en behoud aanpakken voordat er iets wordt gebouwd, nieuwe huizen, kasten en meubels. Deze opeenvolging van beslissingsprocessen is het duidelijkst wanneer het publiek klaar is om te kopen, wanneer zij winkelen voor hun voorwerp(en); wanneer zij verwachten hun aankoop te doen zodat zij een vriend zullen maken; wanneer zij kopen om de geest te vermaken. Zodra een dergelijke beslissing is genomen en in de mentale ruimte van de consument is bewaard, doet zich het vijfde beslissingsproces voor, wanneer de beslissing is genomen, om die beslissing om tot aankoop over te gaan, waar te maken.

Nu vraagt u zich misschien af waarom het besluitvormingsproces met zes uitgangspunten nodig is. In de jaren ’60 was het ontwikkelen van een bedrijfsidentiteit een tamelijk oude praktijk, sinds het ontstaan ervan in China, en hoewel sommigen kunnen aanvoeren dat het oorspronkelijke Chinese geloof was dat vooruitgang alle rijkdom tot stof deed vergaan, hebben de Chinezen dat geloof aanzienlijk veranderd. Zij hebben het van werkbij veranderd in het creëren van rijkdom, en er een succesvolle slagzin van gemaakt; de illusie van welzijn door het juiste te doen en Het symbool van succes is geherdefinieerd in het creëren van rijkdom. De weg van de aanvankelijke beslissing tot rijkdom is dus als volgt: zodra we besluiten te kopen, kopen we onze waren, om dit te doen brengen we geld en voorraad in, en door dit te doen creëren we rijkdom. Het verhaal van deze ontwikkeling gaat door in de geschiedenis van de mensheid, het stappenplan heeft zich ontwikkeld tot drie verschillende fasen, die ik heb vergeleken met iets wat zich voordoet, misschien soms in vier hoeken van de cirkel, de uitvloeisels halverwege de fase. Het begin van een vestiging van een bedrijf, een verdeling van het proces dat een investering van de nodige uitstraling en een aanvulling van corporate en financiële capaciteit opbouwt.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.