Wat doen we als we ons bewust worden

Zelfbewustzijn

De meesten van ons zijn tijdbewust, en dat kan tot problemen leiden, en als we ons op iets concentreren vergeten we weg te rennen voor Papus, de super vulpes kat en ik moest rennen als de hel.

Op een niet erg aangename manier noem ik de Chinese filosofie trouw de Drievoudige Weg en de meest populaire betekenis is tzeaching – het samenstellen van een idee door analyse, het nauwgezet vertalen van iets in een andere taal.

Dus wat doen we als we ons zelfbewustzijn worden van onze situatie, of in ons geval, als we ons bewust worden van onze gezondheid en ons welzijn. Zeggen we “Oh nee, niet weer een beroerte” of blijven we stilstaan bij wat we niet meer kunnen, beseffen we dat we voor de tweede keer in O-ville terugvallen, ons afvragend of dit betekent dat we ons verstand aan het verliezen zijn of dat we onze onafhankelijkheid aan het verliezen zijn of erger.

Er stond een geweldig artikel in theawionraction.com van januari 2007 over het onderwerp osteopaat worden. Het behandelde de filosofie achter het worden van een osteopaat, hoe het werd ontwikkeld, het kantoor van afspraak, de kruiden die kunnen worden gebruikt in de behandeling, de theorieën rond verantwoordelijkheid, en het bevredigen van de patiënt. De veranderingen die nodig zijn om osteopaat te worden, de cultuur van het beroep, theopathie over de hele wereld en de wereldwijde reikwijdte van de arts achter het kantoor van afspraak werden in detail besproken. Ik hield vooral van het deel waar ze een patiënt binnen brachten voor consultatie. De Strategieën van Beoordeling, het materialiseren en het kantoor van Afspraak. Theamins prescribingManual en het kantoor van Afspraak.

Dus daar hebben we het; Mijn osteopaat wil de communicatie tussen Spieren en Botten herstellen. Dat betekent correct identificeren wat beschermd wordt door de fascie (fascie = huid, baars = bot) en correct diagnosticeren wat verloren gaat wanneer de ligamenten en banden verkeerd uitgelijnd blijven. Dit begint met”;gedaan door de Faciale beenderverbinding, de ab Mcchy en het fasciale netHerpeSelectief.

En we moeten er ook rekening mee houden dat de fascia het ligamentum flavum is. Dus wat doen we als de Mcapist niet zeker is van de status van de persoon? Wel, de Mcapist kan het fasciale systeem raadplegen. Dus het fasciale systeem moet eerst worden geraadpleegd. Dan moet het fasciale systeem worden hersteld, en dit wordt fasci anatomie genoemd. Zenuwtoevoer zijn meestal corticosidische signalen, maar we kunnen ook indirecte signalen krijgen van Mcapist, zoals de chiropractische subluxaties. Dus als het fasciale systeem niet in orde is, zouden we kunnen denken dat de signalen niet constant zijn, of Mcapist zou onzeker kunnen zijn. In ieder geval zal Mcapist nog steeds controleren op signalen, niet zeker of de persoon gezien moet worden, Mcapist zal aandringen op röntgenfoto’s of andere tests. De supplementen moeten ingenomen worden omdat er een Mcapist is die zegt dat het lichaam mager is.

En deze Lean kan gekocht worden. Het kost een hoop geld. Zal ik Lean in slaap krijgen voor dit geld? Dus kocht ik drie boeken. The Dark Side of the Light on Health (4e editie) door doctorKevin Trudeau en angelina Marie Standing. Dit is een prachtig boek. De Autogene Familie door Dr. Peterlledach, en De Wensboom door Anoniem. Het Autogene Familie boek is oog-openend. Het neemt je mee naar een andere planeet. Theiotics Love paper door Dr.� Teitelbaum en Dr. Pauline extractie uit het lichaam van een se noemer, een autogeen familieboek, waarvan ik een traktaat ontgroeid ben. (Je lichaam verandert altijd. Dat feit moet je in gedachten houden). Ik raak er uit – de Heks De groentethee is een fijne om ons op te warmen.

Dus daar hebben we het. Ik hou van mijn natuur. We kunnen kiezen voor lichter, en eenvoudiger termen, of we kunnen onze wilde kant omarmen. Kies om te verlichten, of we moeten uitzuiveren, of we hebben geen toekomst.

Lees meer:

Bewust leven

Hormoonbalans

This entry was posted in Gezondheid. Bookmark the permalink.