wat je over je gezondheid moet weten

Free Platliggende Fotografie Van Een Verscheidenheid Aan Groenten Stock Photo

Ben je klaar om ja te zeggen tegen je gezondheid en je leven?

Hier is hoe.

Dit is het deel waar de meeste mensen hun geld kwijt zijn. Ze willen altijd weten wat ik ze kan bieden, hoe vaak bied ik gratis consulten aan? Wat als je me gewoon een lift naar de kliniek of natuurvoedingswinkel zou kunnen geven, is dat betaalbaar? Nou dat is het niet.

Ik ben geen arts, ik kan niet voorschrijven of zelfs een diagnose stellen, maar ik kan een diagnose stellen voor uw problemen. Hieronder zal ik je een lijst geven van de dingen die ik heb gezien bij beoefenaars door de eeuwen heen, een levenslange reis die me een aantal dingen heeft geleerd die ik nu dagelijks gebruik bij het coachen van klanten.

Spijsvertering. De reizende zakenman heeft vaak spijsverteringsproblemen. Reizen zij vaak lange afstanden, en u ook? Hotels, hebben ze geen mineraalwater? Nou, de kans is groot dat mineraalwater mineralen opneemt, niet alleen uit water, maar ook in voedsel en in de lucht. Na een lange reis, gas en een over het algemeen slechte spijsvertering, neemt het lichaam niet langer genoeg mineralen op om te blijven functioneren en groeien.

Spijsverteringsproblemen zijn meestal het gevolg van slechte eetgewoonten – hetzelfde voedsel op verschillende tijdstippen, verschillende voedingsmiddelen voor verschillende maaltijden, het eten van de verkeerde soorten voedsel, te veel of te weinig, te hard kauwen, voedsel eten met conserveermiddelen of te veel calorieën, eten wanneer het lichaam geen honger heeft, ‘s avonds laat eten, voedsel eten met verpakking en haast hebben, voedsel eten met ingrediënten uit fast food, voedsel eten met conserveermiddelen, voedsel eten zonder voedingswaarde, weinig calorieën eten, voedsel eten zonder voedingswaarde waarde en te veel calorieën. Dit soort eetgewoonten zal ervoor zorgen dat het lichaam hard moet werken om het voedsel te verteren, en dan zullen ze geleidelijk het voedsel ook niet meer kunnen verteren.

Dus het eten van het juiste voedsel in de juiste hoeveelheid is erg belangrijk, en je kunt niet altijd fastfood eten. Je moet een gezond dieet hebben.

Een element van het hebben van een gezond dieet is het lijden aan voedselgebrek. Tegenwoordig zijn veel zakenmensen afhankelijk van fastfood, maar ze zijn zich vaak niet bewust van al het verborgen voedsel dat ze eten.

Een voorbeeld van zo’n voedsel dat gemakkelijk te eten is, maar erg slecht is voor de gezondheid, is witte suiker. Witte suiker bevat zeer grote hoeveelheden chemicaliën, de meeste zijn giftig en veroorzaken veel problemen. Als je een combinatie van suiker en cafeïne in geraffineerde vorm gebruikt, is witte suiker twee keer zo krachtig als tafelsuiker, wat een negatief effect heeft op het lichaam. Suiker kan gemakkelijk leiden tot diabetes, gewichtsproblemen, zure reflux, schimmelinfectie, constipatie, een opgeblazen gevoel, vermoeidheid en prikkelbaarheid. Hoe verfijnder en bewerkt het voedsel, hoe minder voedzaam. Je moet de ingrediënten lezen, je kunt gemakkelijk het verschil zien tussen natuurlijke en bewerkte suiker.

Witte bloem. Witte bloem is bijna nutteloos. Het bevat te weinig vezels en kan zich niet volledig in het lichaam ontwikkelen. De volle granen moeten volkoren zijn. Het meel van witte tarwe is moeilijker te verteren en veroorzaakt meer gas dan volkoren granen. Het mist ook andere voedingsstoffen en mineralen, de meeste witte meelsoorten hebben geen B-vitamines en ijzer. Vermijd witte bloem.

Zuivelproducten. Zuivelproducten zijn een geweldige bron van calcium en kunnen helpen bij de opbouw van botten en tanden. Als u magere melk of vetvrije melk gebruikt, kunt u calciumrijke producten overwegen om voor uw botten te zorgen.

Yoghurt bevat goede hoeveelheden levende culturen. Yoghurt kan helpen bij het herstel van de dikke darm, de darmen en het immuunsysteem. WIE voelde zich nog nooit zo gezond na het drinken van yoghurt, hun energie en ziekte verdwenen na gemiddeld 30 dagen.

Vis. Vissen bevatten grote hoeveelheden belangrijke Omega 3-vetzuren. Vissen kunnen belangrijke voedingsstoffen leveren die helpen bij het omgaan met psychische stoornissen en slapeloosheid.

el olie. Als u een klagende patiënt bent, dient u een plaatselijke behandeling naar keuze te gebruiken. Je kunt coolscissors, reiki, acupunctuur of yoga proberen voor een onmiddellijke snelle verlichting.

Andere huismiddeltjes voor constipatie zijn laxeermiddelen, maagzuurremmers, klei, pepermunt of kruidenthee. Maak een tijdschema voor jezelf en volg het religieus. Maak een probleemloos gepland schema en houd je eraan.

This entry was posted in Main. Bookmark the permalink.